KONTAKTA OSS

  • White Facebook Icon

Besök oss på Facebook

F J Ä L L F O T O

PROJEKT

Vill du anställa oss? Vi fotograferar bröllop, produkter, evenemang, fastigheter och mycket annat. Kika gärna in i vårt portfolio här.

OM
Fjällfoto startades hösten 2015 och drivs av paret Alexander Neimert och Elin Nilsson.


Alexander är 28 år gammal och kommer från Stockholm. Elin är 27 år gammal och kommer från Idre i norra Dalarna. Alexander arbetar som marknadskommunikatör och Elin som brand- och säkerhetsansvarig på Idre Fjäll.
 
Vi har båda ett stort intresse för fotografering, friluftsliv och natur, och det är därifrån som idéen bakom Fjällfoto växte fram. Vi ville skapa en plats där vi kan dela med oss av våra upplevelser och äventyr genom vackra foton. 

Mycket av vår lediga tid spenderar vi ute i naturen där vi ofta är ute och vandrar på fjället för att fotografera. Vi är också mycket i Norge där vi ofta reser runt till nya, spännande och vackra platser.

Sedan starten 2015 har Fjällfoto vuxit mycket snabbt och vi är otroligt glada att så många tycker om det vi gör. Det som började som ett litet Instagram-konto har nu vuxit och vi har idag över 19 000 följare på våra sociala medier och vi ser självklart fram emot att låta Fjällfoto växa och bli ännu större tillsammans med er. Tack!

Vår vision är att visa vår vackra fjällvärld genom de vackraste bilderna.

Instagram:
@fjallfoto
@alexanderneimert
@elinjnilsson

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon