Om FjällfotoOM FJÄLLFOTO

Fjällfoto startades hösten 2015 i Idre, Norra dalarna. Vi hade länge delat våra bilder på sociala medier där vi märkte att frågorna efter att få köpa hem bilderna ökade och ökade. Efter en topptur på Städjan en fantastisk höstdag bestämde vi oss för att sätta liv i Fjällfoto. Vi har ett stort intresse för fotografering, friluftsliv och natur, och det är därifrån som idéen bakom Fjällfoto växte fram. Vi ville skapa en plats där vi kan dela med oss av våra upplevelser och äventyr genom vackra foton.

VI TAR FJÄLLET HEM TILL DIG

Idag säljer vi över 150 motiv från fjället i fyra olika storlekar, på exklusivt papper, där allt trycks i Sverige. Alla motiv är tagna av oss på härlig platser runt om i Norra dalarna. Vi uppdaterar ständigt med nya motiv!

Sedan starten 2015 har Fjällfoto vuxit mycket snabbt och vi är otroligt glada att så många tycker om det vi gör. Det som började som ett litet Instagram-konto har nu vuxit och vi har idag över 24 000 följare på våra sociala medier och vi ser självklart fram emot att låta Fjällfoto växa och bli ännu större tillsammans med er. Tack!

Vår vision är att visa vår vackra fjällvärld genom de vackraste bilderna.

Instagram:
@fjallfoto

Facebook:
Fjällfoto

FRAKT & LEVERANS

Fjällfoto erbjuder fri frakt för kunder i Sverige. Övriga länder i norden 99kr. Leveranstid 3-5 arbetsdagar.